Ova web stranica proizvedena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove za razvoj Međimurske županije REDEA i ni pod kojim uvjetima ne odražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

1. Politika zaštite osobnih podataka
REDEA se obvezuje da neće zloupotrijebiti osobne podatke kupaca – ime i prezime, broj telefona, e-mail adresu, adresu stanovanja i ostale osobne podatke, te ih neće dostavljati trećim osobama, i neće ih učiniti dostupnima javnosti. Navedeni podaci služit će isključivo u svrhu poslovanjaREDEA.
Svi osobni podaci bit će strogo čuvani, a bit će dostupni isključivo zaposlenicima u poslovne svrhe.
Zaposlenici REDEA obvezni su čuvati privatnost kupaca.REDEA zadržava pravo da u slučaju potrebe osobne podatke kupaca ustupi domaćim i međunarodnim zakonodavnim vlastima.

2. Elektronička komunikacija
Posjetom stranici www.najboljelokalno.com ili slanjem pošte na adresu info@najboljelokalno.com, ostvaruje se izravna komunikacija s REDEA. REDEA će kupcu slati elektroničke poruke samo u slučaju elektroničke narudžbe, osim na zahtjev.

3. Sigurnost plaćanja
Tajnost podataka kupca zaštićena je i osigurana korištenjem SSL enkripcije. Podržan je svjetski standard 128-bitnog SSL šifriranja za sigurnu kupovinu u web-trgovini. SSL – Secure Socket Layer enkripcija – tehnologija je koja omogućuje sigurnu komunikacijsku putanju između kupca i sustava kartične naplate i obrnuto. Na taj način sprječava se neovlašteno pristupanje podacima tijekom njihovog prijenosa. Brojevi kreditnih kartica se ne čuvaju u sustavu i nisu dostupni neovlaštenim osobama.